Ajvar z pečené papriky pálivý 560g
Popis a parametry
Diskuse
Ajvar z pečené papriky pálivý 560g
>Ajvar je čalamáda, připravovaná především z červených paprik s lilkem, česnekem a chilli. Ajvar pochází ze srbské kuchyně a byl proto dlouho známý jako „srbský salát nebo „srbský zeleninový kaviár".
Složení: pečená paprika (75%), lilek (7%), slunečnicový olej, cukr, ocet, jedlá sůl, česnek, feferonky (0,3%)
Obsah: 560g
Země původu: Srbsko
Výživové údaje na 100g:
Energie 303 kJ/ 73kcal
Tuky 6,17g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,73g
Sacharidy 3,84g
z toho cukry 3,84g
Bílkoviny 0,57g
Sůl 1,21g
ParametryPorovnání
BIO
0
BEZLEPKOVE
1
COSMEBIO
0
Ekocert
0
DIA
0
RAW
0
Vegan
1
Vegetarian
1
Demeter
0
GMO
0
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvek
Ajvar z pečené papriky pálivý 560g
Naposledy navštívené