Zavolejte nám
Nebo nám napište na
Datlová pasta je dokonalý materiál pro raw kuchyni. Pokud potřebujete hmotu na výrobu dortů, tyčinek, kuliček nebo jakýchkoliv raw pamlsků, pak datlová pasta je tou pravou surovinou. Kdo zkoušel udělat z datlí kvalitní jemnou pastu, dobře ví, že bez výkonné techniky se to neobejde. Má vynikající chuť a zaujme vás i samotná.
Příklady použití:
- přírodní náhrada rafinovaného cukru
- výborně chutná v kombinaci se sýry
- rychlý zdroj energie
- široké použití v kuchyni
- k oslazení moučníků, kaší či pudinků
Země původu: Tunisko
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g
Energetická hodnota 1200 kJ / 284 kcal
Tuky <0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny <0,01 g
Sacharidy 64,5 g
- z toho cukry 59,1 g
Vláknina 8,5 g
Bílkoviny 2,3 g
Sůl <0,01 g