Návod k přípravě
Lehká nadýchaná krémová náplň:
Do vyšší šlehací nádoby nalijeme 150 ml studeného mléka a přisypeme sáček se směsí. Vše vyšleháme při nejvyšších otáčkách (4 minuty) do hustého krému.
Tradiční máslová náplň:
Do vyšlehané nadýchané náplně přidáme 125 g změklého másla a vše ještě šleháme přibližně 1-2 minuty do hladkého krému.
Před servírováním necháme vychladit 1 hod v lednici.
Náplň můžete připravit i bez cukru. Náplní můžete plnit dorty, různé moučníky, rolády, řezy apod.
Náplní můžeme plnit dorty, různé moučníky, rolády, řezy apod. Před servírováním necháme vychladit 1 hod v lednici. Do náplně se nemusí přidávat cukr.
Složení: Cukr, pěnotvorná složka (glukózový sirup, rostlinné tuky: palmový plně ztužený, kokosový plně ztužený, emulgátory: estery mono-a diglyceridů mastných kyselin s kyselinou octovou, mléčné bílkoviny), modifikovaný kukuřičný škrob, instantní želatina, aromata, jedlá sůl, barvivo: karoteny.
Průměrné nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 1849 kj / 440 kcal
Tuky 14g
- z toho nasycené mastné kyseliny 1 g
Sacharidy 70 g
- z toho cukry 51 g
Bílkoviny 7,1 g
Sůl 0.26 g