Bio Kakaové máslo 300ml
Bio Kakaové máslo 300ml
Kakaové máslo vzniká lisováním kakaových bobů. Díky nízkým teplotám v průběhu celého procesu lisování zůstávají všechny důležité látky v maximální míře uchovány. Pro kakaové boby je charakteristický výjimečný obsah zdraví prospěšných látek. Jsou bohatým zdrojem vitaminů a minerálů (zejména hořčíku či železa). Obsažené antioxidanty přispívají boji s volnými radikály. Kakaové máslo obsahuje kromě antioxidantů i množství vitaminu E. Jeho široké využití zahrnuje potravinářství a kosmetiku. Slouží jako základ kvalitní čokolády a nejrůznějších dezertů. Je vhodné na smažení i pečení. Ve srovnání s tuky běžně používanými v kuchyni obsahuje méně kalorií. V kosmetice se používá pro zjemnění, regeneraci a hydrataci pleti.
Složení: 100% Kakaové Máslo přírodní produkt v BIO kvalitě. Neobsahuje žádné přidané látky.
Obsah: 300ml
Země původu: Peru
Dávkování: 1 polévková lžíce (cca 10g) denně. Lze použít na pečení, smažení, přípravu čokolády a dezertů. Po nanesení na pokožku se používá pro zjemnění, regeneraci a hydrataci pleti.
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvek