Bio Mungo 120g
Popis a parametry
Diskuse
Bio Mungo 120g
Naklíčené fazole mungo - někdy mylně označované jako sojové klíčky se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK. Doba namáčení: 12 hodin Doba klíčení: 4-5 dní Ideální teplota: 18-20°C 2-3 x denně oplachovatSložení: fazole mungo bio
Obsah: 120g
Tip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.
ParametryPorovnání
BIO
1
BEZLEPKOVE
1
COSMEBIO
0
Ekocert
0
DIA
0
RAW
0
Vegan
0
Vegetarian
0
Demeter
0
GMO
0
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvek
Bio Mungo 120g
Naposledy navštívené