+420 603 313 957  9:00 - 17:00
Čeština
Hledej
Košík
je prázdný
Menu
Naklíčené fazole mungo - někdy mylně označované jako sojové klíčky se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK. Doba namáčení: 12 hodin Doba klíčení: 4-5 dní Ideální teplota: 18-20°C 2-3 x denně oplachovat Složení: fazole mungo bioObsah: 120gTip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo ... více
Běžná cena: 69  (-0%)
60 Kč bez DPH
Skladem
69 Kč
ks
Popis a parametry
Diskuse

Bio Mungo 120g

Naklíčené fazole mungo - někdy mylně označované jako sojové klíčky se výborně hodí do salátů, polévek i asijských pokrmů WOK. Doba namáčení: 12 hodin Doba klíčení: 4-5 dní Ideální teplota: 18-20°C 2-3 x denně oplachovat

Složení: fazole mungo bio
Obsah: 120g

Tip: Výhonky by se měly co možná nejdříve zkonzumovat nebo přechovávat nanejvýš dva či tři dny v lednici – jinak zhořknou.
BIO
1
BEZLEPKOVE
1
COSMEBIO
0
Ekocert
0
DIA
0
RAW
0
Vegan
0
Vegetarian
0
Demeter
0
GMO
0

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvek

Bio Mungo 120g

Zadejte prosím své jméno
Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
' '
Opište kód z obrázku tak, jak jej vidíte
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek
Naposledy navštívené
Čeština
cz
Slovak
sk