Bio Ředkvička 120g
Popis a parametry
Diskuse
Bio Ředkvička 120g
Aromatické ředkvičkové klíčky se hodí především k přípravě salátů, dipů, pomazánek nebo jen tak na chleba s máslem. Doba namáčení: 6-8 hodin Doba klíčení: 5-8 dní Ideální teplota: 18-20°C 2-3 x denně oplachovat.
Složení: semínka ředkvičky bio
Obsah: 120g
Doba namáčení: 6-8 hodin
Doba klíčení: 5-8 dní
Ideální teplota: 18-20°C
2-3 x denně oplachovat
ParametryPorovnání
BIO
1
BEZLEPKOVE
0
COSMEBIO
0
Ekocert
0
DIA
0
RAW
0
Vegan
0
Vegetarian
0
Demeter
0
GMO
0
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvek
Bio Ředkvička 120g
Naposledy navštívené