Přihlašovací formulář
Přihlašovací jméno
Přihlašovací heslo




Zapomenuté heslo|Zaregistrovat se
Osobní údajeObjednávkyPorovnáníOblíbenéReklamaceOdhlášení
Při nákupu nad 1 500 Kč doprava zdarma!
Nejčastěji hledané:  erythritol, sladidla, ořechy, luštěniny,
0
Zpět
  1. Hlavní stránka
  2. POCHUTINY
  3. Čokolády
  4. Hořká
  5. Čokoláda hořká 100% Zlomky 100 g
Přidat do oblíbenýchČokoláda hořká 100% Zlomky 100 g

Čokoláda hořká 100% Zlomky 100 g

Zlomky čokolády, které neprošly temperací, vhodné pro další zpracování nebo k přímé spotřebě.


Kód produktu:09-CTHCZ100100
Výrobce:Čokoládovna Troubelice
Skladová dostupnost:Skladem
Vaše cena včetně DPH
129 Kč
Počet
ks
Dotaz na prodejce >






Přidat produkt k porovnání >Přidat produkt k oblíbeným >
Popis
Hlídací pes

HOŘKÁ ČOKOLÁDA 100%, ZLOMKY 

Složení: Kakaové boby, kakaová hmota. Obsah kakaové sušiny 100%.

ČOKOLÁDA NEOBSAHUJE STOPY MLÉKA ANI OŘECHŮ.

Čokoláda není temperovaná, což je proces zahřívání a následně chlazení, proto není lesklá a křupavá (jako tabulková čokoláda) a proto také neobsahuje žádné "stopy", jelikož neprošla temperovacím strojem (ve kterém mohou zůstat stopy mléka).

Čokoláda je proto vhodná pro alergiky a nebo pro výrobce (cukráře) k dalšímu zpracování. 

V této čokoládě nejvýrazněji poznáte chuť ekvádorských kakaových bobů. Je typicky silné hořké chuti s lehce kyselým podtónem kakaových bobů. 100% čokoláda není slazená, je vhodná pro milovníky pravé hořké chuti a pro diabetiky. Vychutnejte si opravdu jedinečnou pravou silnou chuť čokolády.

Často dostáváme dotazy, v čem se liší naše 100% čokoláda Gourmet od kakaové hmoty, kterou máme také v nabídce. Ve skutečnosti se liší pouze způsobem zpracování. Přestože je složení úplně stejné (pouze kakaové boby), tak již při prvním ochutnání zjistíte, ze chuť je uplně jiná. Kakaová hmota vzniká mletím kakaových bobů po velmi krátkou dobu, proto je struktura hrubší, chuť je velmi hořká, kyselá  a jsou v ni cítit rozmanité podtóny.  Ve 100% čokoládě  Gourmet jsou chutě jemnější,což je dáno právě délkou hnětení v melanžéru (50 až 70 hodin). Tato naše hořká čokoláda 100% - zlomky je již hnětená v melanžéru, takže chuť je jemná (stejně jako naše čokoláda 100% gourmet), ale tyto zlomky neprošly temperovacím procesem, proto nebudou tak krásně lesklé a křupavé jako 100% čokoláda gourmet, která prošla temperací.

Rekapitulace:

kakaová hmota - vzniká mletím kakaových bobů velmi krátkou dobu, proto je struktura hmoty hrubší, chuť je velmi hořká, kyselá.

hořká čokoláda 100% zlomky - hmota hnětena v melanžéru několik hodin, chuť je jemná

hořká čokoláda 100% gourmet - hmota hnětena v melanžéru několik hodin, poté temperování a nalévání do forem = tabulková čokoláda,  chuť je jemná.

Balení: 100 g

Aktuální cena produktu je129Kč  s dph
Váš e-mail