Čokoláda hořká 100% zlomky 100 g Jak jinak než BEZ CUKRU

Vážení přátelé a vyznavači luxusních čokolád. Milujete čokoládu fialové kravičky? Máte pocit, že je to čokoláda? Vždyť obsahuje víc jak 60% cukru! .. a to nemluvím o nahrážkách a jiných surovinách, které do čokolády vůbec nepatří. Bohužel ji miluje velké množství lidí a to pro to, že je sladká. Ale s chutí čokolády nemá vůbec nic společného.

Chcete vyzkoušet opravdovou čokoládu? To není vůbec problém. A když říkám opravdovou, tak tím myslím opravdovou. To znamená, čokolády vyrobená jen z kakaových bobů a BEZ CUKRU. Takže 100% čokoláda.

Skladem vedeme: Zlomky 100 g, Tabulka 45 g a Kakaovou hmotu 100 g   Všechno 100% čoko :-)

 

ZDE nás najdete na Facebooku 

CHCI VYZKOUŠET

A teď koukněte na to složení: Kakaové boby, kakaová hmota. Obsah kakaové sušiny 100%.

ČOKOLÁDA NEOBSAHUJE STOPY MLÉKA ANI OŘECHŮ.

Čokoláda není temperovaná, což je proces zahřívání a následně chlazení, proto není lesklá a křupavá (jako tabulková čokoláda) a proto také neobsahuje žádné "stopy", jelikož neprošla temperovacím strojem (ve kterém mohou zůstat stopy mléka).

Čokoláda je proto vhodná pro alergiky a nebo pro výrobce (cukráře) k dalšímu zpracování. 

V této čokoládě nejvýrazněji poznáte chuť ekvádorských kakaových bobů. Je typicky silné hořké chuti s lehce kyselým podtónem kakaových bobů. 100% čokoláda není slazená, je vhodná pro milovníky pravé hořké chuti a pro diabetiky. Vychutnejte si opravdu jedinečnou pravou silnou chuť čokolády.

Často dostáváme dotazy, v čem se liší naše 100% čokoláda Gourmet od kakaové hmoty, kterou máme také v nabídce. Ve skutečnosti se liší pouze způsobem zpracování. Přestože je složení úplně stejné (pouze kakaové boby), tak již při prvním ochutnání zjistíte, ze chuť je uplně jiná. Kakaová hmota vzniká mletím kakaových bobů po velmi krátkou dobu, proto je struktura hrubší, chuť je velmi hořká, kyselá  a jsou v ni cítit rozmanité podtóny.  Ve 100% čokoládě  Gourmet jsou chutě jemnější,což je dáno právě délkou hnětení v melanžéru (50 až 70 hodin). Tato naše hořká čokoláda 100% - zlomky je již hnětená v melanžéru, takže chuť je jemná (stejně jako naše čokoláda 100% gourmet), ale tyto zlomky neprošly temperovacím procesem, proto nebudou tak krásně lesklé a křupavé jako 100% čokoláda gourmet, která prošla temperací.

Rekapitulace:

- kakaová hmota - vzniká mletím kakaových bobů velmi krátkou dobu, proto je struktura hmoty hrubší, chuť je velmi hořká, kyselá.

- hořká čokoláda 100% zlomky - hmota hnětena v melanžéru několik hodin, chuť je jemná

- hořká čokoláda 100% gourmet - hmota hnětena v melanžéru několik hodin, poté temperování a nalévání do forem = tabulková čokoláda,  chuť je jemná.



Telefon: +420 603 313 957
Čeština
CZK
Hodnocení obchodu na Zboží.cz