Datlová pasta je dokonalý materiál pro raw kuchyni. Pokud potřebujete hmotu na výrobu dortů, tyčinek, kuliček nebo jakýchkoliv raw pamlsků, pak datlová pasta je tou pravou surovinou. Kdo zkoušel udělat z datlí kvalitní jemnou pastu, dobře ví, že bez výkonné techniky se to neobejde. Má vynikající chuť a zaujme vás i samotná.
Příklady použití:
- přírodní náhrada rafinovaného cukru
- výborně chutná v kombinaci se sýry
- rychlý zdroj energie
- široké použití v kuchyni
- k oslazení moučníků, kaší či pudinků
Země původu: Tunisko
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g
Energetická hodnota 1200 kJ / 284 kcal
Tuky <0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny <0,01 g
Sacharidy 64,5 g
- z toho cukry 59,1 g
Vláknina 8,5 g
Bílkoviny 2,3 g
Sůl <0,01 g