GASTRO BALENÍ
Nejprodávanější

Kód: 01-1931-5000
Čočka černá BELUGA 5000g
Dočasně nedostupné
359 Kč
Černá čočka obsahuje velké množství bílkovin.
Novinka

Kód: 01-1981-5000
Rýže jasmínová Thajsko celozrnná 5000g
Skladem
269 Kč
Pravá Thajská kvalita. Voní a chutná
TIP VITA

Kód: 01-2014-5000
Těstoviny Latino hvězdičky | Stelle 5000 g
cca 10 dní
259 Kč
Kvalitní řecké semolinové těstoviny
TIP VITA

Kód: 01-2012-5000
Těstoviny Latino mušličky | Conchigliette 5000 g
cca 10 dní
259 Kč
Kvalitní řecké semolinové těstoviny
Novinka

Kód: 01-1983-5000
Rýže jasmínová Thajsko ORIGINAL 5000g
Objednáno
259 Kč
Pravá Thajská kvalita. Voní a chutná
TIP VITA
-20%

Kód: 01-2050-3100
Ananas kousky v mírně sladkém nálevu 3005 g
Skladem
199 Kč
159 Kč
Hmotnost pevného podílu 1743 g
TIP VITA

Kód: 01-2020-5000
Těstoviny Latino Linguine 5000 g
Skladem
289 Kč
Je to tvar těstovin eliptický. Je širší než špagety, přibližně 4 mm, ale ne tak široký jako fettuccine. Jméno linguine znamená v italštině "malé jazýčky". Linguine se také nazývají trenette nebo bavette. Těstoviny rozhodně patří do zdravého a vyváženého jídelníčku, ale musí se dodržet některé zásady. Tou první z nich je, že by se měly ku
TIP VITA

Kód: 01-1989-5000
Rýže tří barev 5000g
Dočasně nedostupné
479 Kč
Tři druhy rýže na jednom talíři
TIP VITA

Kód: 01-1988-5000
Rýže Arborio 5000g
Dočasně nedostupné
279 Kč
Arborio pro přípravu legendárního risotta nebo rýžových pudinků
TIP VITA

Kód: 01-2022-5000
Těstoviny Latino Tagliatelle 5000 g
Na cestě
289 Kč
Tagliatelle a tagliolini (z italského tagliare – „řezat“) jsou těstoviny, které se tradičně vyrábějí v italských oblastech Emilia-Romagna a Marche. Tagliatelle jsou dlouhé ploché nudle, které se tvarem podobají těstovinám fettuccine a mívají na šířku 0,65 až 1 cm. Tagliatelle se podávají s různými omáčkami, tradičně především s omáčkou bo

Kód: 01-1960-5000
Jáhly 5000 g
Dočasně nedostupné
199 Kč
Jáhly jsou bezlepková potravinářská surovina, která je vyráběna loupáním prosa. Vznikají tak žluté kuličky o průměru asi jeden milimetr. Používají se vařené v řadě tradičních českých pokrmů – např. k přípravě jáhelníku (na sladko i na slano), jahelné kaše a jahelných škubánků. Mají vysokou výživovou hodnotu – obsahují minerální látky (dra