Hijiki 50g
Popis a parametry
Diskuse
Hijiki 50g
>Sušená mořská řasa.
Hijiki jsou po dlouhou dobu součástí japonské kuchyně, zejména pro jejich vysoký obsah minerálních látek. Jejich výrazná chuť a jemná struktura se dobře uplatní při přípravě obilovin, fritovaných pokrmů a salátů.
Příprava: umýt, namočit do teplé vody na 20 - 30 min., dokud nezvěžší 7 x svůj objem. Okapat, vařit do změknutí a dochutit.
Obsah: 50 g
Země původu: Japonsko
Výživové údaje na 100g:
Energie 750 kJ/ 185 kcal
Tuky 2 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,8 g
Sacharidy 0,1 g
z toho cukry 0,1 g
Bílkovíny 8,3 g
Vláknina 66,8 g
Sůl 7 g
ParametryPorovnání
BIO
0
BEZLEPKOVE
0
COSMEBIO
0
Ekocert
0
DIA
0
RAW
0
Vegan
0
Vegetarian
0
Demeter
0
GMO
0
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvek
Hijiki 50g
Naposledy navštívené