Nemusí se máčet! Jen uvaříme a za několik minut servírujeme skvělou kaši nebo krémovou polévku.
Hrách je oblíbený pro svou jednoduchou přípravu a příjemnou chuť. Hodí se k přípravě kaší, pyré a hustých polévek. Hrách je velmi sytý a vydatný, poskytuje bílkoviny vysoké kvality, má nízký glykemický index.
Složení: Hrách zelený loupaný půlený. Může obsahovat stopy lepku.
Návod na přípravu: Loupaný a půlený hrách se před vařením nemusí namáčet. Pouze propláchneme a vaříme cca 30 minut do měkka. Upravujeme pak rozmixováním do požadované krémové konzistence.
Skladování: Skladujte při teplotě do 20°C, bez přímých slunečních paprsků a relativní vlhkosti vzduchu do 70%.
Výživové údaje ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota 1429 kJ/ 338 kcal, tuky 1,8g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g), sacharidy 54,7 g (z toho cukry 0,0 g), vláknina 12,6 g, bílkoviny 19,5 g, sůl 0,02 g.