Přihlašovací formulář
Přihlašovací jméno
Přihlašovací heslo




Zapomenuté heslo|Zaregistrovat se
Osobní údajeObjednávkyPorovnáníOblíbenéReklamaceOdhlášení
Při nákupu nad 1 500 Kč doprava zdarma!
Nejčastěji hledané:  erythritol, sladidla, ořechy, luštěniny,
0
Zpět
  1. Hlavní stránka
  2. POTRAVINY
  3. Kakaové výrobky
  4. Kakaové máslo
  5. KAKAOVÉ MÁSLO BIO 250g RAW
Přidat do oblíbenýchKAKAOVÉ MÁSLO BIO 250g RAW

KAKAOVÉ MÁSLO BIO 250g RAW

Naše RAW kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty, kterou obdržíme z nepražených kakaových bobů Criollo a využití nalezne nejen při výrobě kvalitní čokolády, ale i při vaření dezertů.


Kód produktu:03-00162
Výrobce:Zdravý cukr
Skladová dostupnost:Skladem1ks
Vaše cena včetně DPH
169 Kč
Počet
ks
Dotaz na prodejce >






Přidat produkt k porovnání >Přidat produkt k oblíbeným >
Popis
Hlídací pes
Kakaové máslo je certifikované BIO, zcela přírodní a bez chemikálií.
Jedná se o čistý tuk z kakaových bobů, které pocházejí přímo ze stromu kakaovníku. Kakaové máslo je vytvořeno pomocí speciálního drcení kakaových bobů při nízké teplotě, která zajišťuje zachování životně důležitých enzymů a živin. Kakaové máslo je i surovinou k výrobě bílé čokolády.

Toto za studena lisované kakaové máslo pochází z Peru.

Čokoláda je jedním z nejoblíbenějších pokrmů na světě. Přesto většina lidí nikdy neokusila kakaové boby, ze kterých čokoláda pochází! Kakaovník je ovoce, které roste v tropech, botanicky se řadí k ořechům a chutná jako hořká čokoláda.

Kakaové boby jsou nabité antioxidanty, vitamíny a minerály. Jsou z kontrolovaného ekologického zemědělství a neobsahují lepek. Kakao obsahuje antioxidanty a neurotransmitery a představuje výborný prostředek, jak dodat tělu energii, dobrou náladu, jasnou mysl a podpořit zdravý životní styl. S plnou chutí a bohatým aroma jsou ideální do koktejlů, dezertů a čokoládových snacků. Kakaové boby nejsou pražené, takže jsou v nich zachovány všechny zdraví prospěšné látky.

Kakaové boby obsahují:

Hořčík

Velké množství antioxidantů (flavonoidů) - konkrétně více než borůvky, červené víno a černý čaj a až čtyřikrát více než zelený čaj. Podle článku v New York Times obsahují kakaové boby na 100 g své váhy 10 g antioxidantů, což je více, než jakákoli jiná potravina.

Vitamín B

Kakao kromě antioxidantů a hořčíku obsahuje také velké množství železa. Produkty ze syrového kakaa jsou zdrojem betakarotenů, bílkovin, Omega 3-mastných kyselin, vápníku, zinku, železa, mědi, draslíku, síry a stres uvolňujícího hořčíku.  Kakao je skvělým zdrojem serotoninu, dopaminu a fenyletylaminu, což jsou neurotransmitery.

Použití:

Kakaové máslo lze použít jak při pečení, tak do různých dezertů, čokolád, koktejlů, zmrzlin. Poskytuje okamžitou euforii smyslům díky kakaově sladkému aroma. Doporučujeme jej používat na pokožku po každém osprchování. Kakaové máslo lze použít i jako masážní olej.

Rozpouští se až při vyšší teplotě, proto je při běžných teplotách tuhé. Na rozpuštění doporučujeme máslo nakrájet na malé kousky, dát je do skleněné misky a tu vložit do mísy s horkou vodou.

Složení: certifikované BIO kakaové máslo

Skladování: Skladujte na suchém místě. Syrové bio kakao máslo má vysokou stabilitu a dlouhou trvanlivost.

Země původu: Peru

Aktuální cena produktu je169Kč  s dph
Váš e-mail