Kokosový cukr BIO 500 g
Kokosový cukr BIO 500 g
Přírodní sladidlo šetrně zpracované pouze z usušených a rozemletých datlí v BIO kvalitě dodá každému pokrmu i nápoji lehce nasládlou a přijemnou chuť datlí. Díky obsahu živin a vlákniny se jedná o kvalitnější náhradu nezdravého bílého cukru. Obsahuje pouze přirozeně vyskytující se cukry, které slouží jako zdroj energie.
Výhody:
- zdroj vitamínu a minerálu
- pouze přirozeně vyskytující se cukry
- jemně nasládlá datlová chuť a vůně
Použití:
Díky téměř stejné sladivosti ho můžete nahradit ve stejném poměru 1:1 v receptech za bílý cukr. Lžičku datlového cukru můžete přidat k doslazení kávy, čaje, kaše nebo smoothie, ale dokonce i dochucení nejrůznějších omáček.
Složení: 100% datlový cukr BIO
Doporučené užití: Vhodný do kávy, čaje, k dochucení müsli, koktejlů nebo kaší. Díky své lehce karamelové chuti je oblíbenou přísadou do zákusků nebo na pečení.
Země původu: Tunisko
Baleno: Česká republika
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g
Energetická hodnota 1493 kJ / 353 kcal
Tuky 0,5 g
- z toho nasycené mastné kyseliny <0,1 g
Sacharidy 80,0 g
- z toho cukry 74,4 g
Bílkoviny 2,7 g
Vláknina 11,0 g
Sůl 0,015 g
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvek