Kombu 50 g
Popis a parametry
Diskuse
Kombu 50 g
Kombu tvoří tvrdé listy (dorůstající délky 5-10 metrů), které mají po usušení tmavě zelenou barvu. Někdy bývají potaženy bílým přírodním práškem. To je způsobeno kyselinou glutaminovou, díky níž jsou luštěniny vařené s Kombu lépe stravitelné a rychleji se uvaří. Řasy, které jsou vlastně jakousi mořskou zeleninou, obsahují o 10-20 procent více minerálních látek než běžná zelenina. Navzdory vysoké schopnosti vstřebávat minerály neabsorbují řasy z mořské vody škodlivé látky. Řasy servírujte sice v malých množstvích, ale zato pravidelně. Používají se spíše jako koření při vaření luštěnin (doba přípravy se tím zkracuje) nebo se přidávají pro zvýraznění chuti do polévek či zeleninových jídel.Obsah: 50g
Návod k přípravě: Kombu můžete použít k ochucení obilninových a zeleninových pokrmů. Opláchněte a vložte do vody na 20 minut. Vařte 45-60 minut. Ke konci můžete ochutit sójovou omáčkou.
ParametryPorovnání
BIO
0
BEZLEPKOVE
0
COSMEBIO
0
Ekocert
0
DIA
0
RAW
0
Vegan
0
Vegetarian
0
Demeter
0
GMO
0
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvek
Kombu 50 g
Naposledy navštívené