Zavolejte nám
Nebo nám napište na
Kuskus je hlavní složkou nebo přílohou mnoha jídel z rozličné zeleniny jako například z rajčat, mrkve, dýně, cukety, zelí a většinou i masa, ať už drůbežího, hovězího, jehněčího, nebo také ryby. Typickým kořením na kuskus je ras el-Hanout a pro ostřejší chuť se používá harissa. Studený se kuskus podává hlavně jako salát s mořskými plody nebo se používá pro přípravu taboulé. Hodí se také k přípravě sladkých jídel, například s mlékem, rozinkami nebo mandlemi.
Tepelně zpracovaná semolinová KRUPICE
Energetická hodnota | 1501kJ/354kcal |
Tuky | 1,90g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,50g |
Sacharidy | 70,00g |
z toho cukry | 2,50g |
Vláknina | |
Bílkoviny | 12,00g |
Sůl | 0g |