cs-CZ
Čeština
cart
Košík
menu

Kvašená zelenina s řepou a cibulí 450 g

Kód: 46-KV001SK
Dočasně nedostupné
Termín a způsob doručení
Přírodní kvašená zelenina | Ruční výroba | Z rodinné manufakturyVíce
Vyberte si zvýhodněné balení
Množstevní slevy
149 
133.04  bez DPH
ks
envelope
Dotaz
bell
Hlídat
Parametry
Výrobce:
Kód:
46-KV001SK
Popis Kvašená zelenina s řepou a cibulí 450 g

Upozornění: Chlazené produkty lze dodat pouze při osobním odběru, nelze poslat přepravní službou.

Přírodní kvašená zelenina - pickles. Jemná chuť, výborná příloha ke každému jídlu. Stačí velká lžíce denně těchto přírodních probiotik a nemusíte brát další probiotické doplňky. Výborné pro lowcarb, paleo, vegan diety, nebo jen pro ty co chtějí jíst zdravě. Bez přidané vody, octu nebo cukru !

Obsahuje - řepa, zelí, cibule, sůl

Výživové údaje na 100g výrobku - energie 44kcal, tuky 0,69g, z toho nasycené mastné kyseliny 0,09g, sacharidy 6,79g, z toho cukry 4,75g, bílkoviny 1,84g, sůl 2,02g

Vyrobeno: Česká republika

Kvašená zelenina (pickles) je vyrobená metodou mléčného kvašení bez přidání vody, cukru nebo konzervantů, jen za pomoci soli. Zeleninu kvasíme v keramických nádobách jak za časů našich babiček :) . Takto vykvašená zelenina je bohatá na vitamíny,minerály, enzymy a je plná přírodních probiotik.

UPOZORNĚNÍ - tato zelenina není pasterizovaná, ani nijak dále tepelně upravená, proto musí být skladována v lednici a je jedno zda je otevřená nebo ne.Zelenina stále pomalu kvasí a pracuje - to je důkaz že je stále živá a plná probiotických kultur.

Vážení zákazníci, zakoupili jste si kvašený výrobek, který není tepelně upravený a je bez konzervantů, proto Vám zde odpovíme na najčastější dotazy:

Když zeleninu otevřu musí být v lednici? Je jedno zda zeleninu otevřete nebo ne, zelenina není tepelně upravená a stále kvasí, proto musí být v chladu. V lednici se proces kvašení výrazně sníží a vydrží tak déle.

Jaká je trvanlivost? Trvanlivost je udána na etiketě. To ale neznamená že se po této době nedá naše zelenina konzumovat. Jen bude více nakvašená a měkká. Kvašená zelenina se nemůže díky přátelským bakteriím zkazit, ale je také nutné ji nabírat čistým příborem aby nechytla plíseň ze zbytků jiného jídla.

Hodně to kvasí, po otevření smrdí, bublá, sáček je nafouklý, víčko ze sklenice "vystřelilo" apod. - Jaký jiný důkaz chcete že naše výrobky jsou kvalitní a živé než to že se jako živé chovají :) To že zkvašenou zeleninu naložíme do sklenic nebo sáčků neznamená že přestane úplně kvasit. Zelenina stále pracuje i v chladu, jen pomaleji. Pokud je zelenina více vodnatá (což my neovlivníme, jelikož vodu do zeleniny nepřidáváme) může kvasit více a to potom způsobuje nafukování sáčků nebo natlakování sklenic - proto doporučujeme po obdržení zeleniny víčka povolit a než ji uložíte do lednice znovu pořádně utáhnout. Pokud bude nafouknutý sáček a vy zeleninu nechcete zbytečně otevírat stačí sáček propíchnout jehlou mezi svárem a suchým zipem. Vzduch se vypustí, suchý zip znovu uzavřete a dáte do lednice. Upozorňujeme že tyto věci neovlivňují kvalitu našich výrobků a není důvod je reklamovat.

Naposledy navštívené produkty
phone
Zavolejte nám
chat
Nebo nám napište na
Přihlášení
Nemáte ještě účet?Zaregistrujte se.
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek