Zavolejte nám
Nebo nám napište na
Chutná po oříšcích a voní po obilí. Bulgur má vysokou nutriční hodnotu, obsahuje vlákninu vitamíny a minerály (fosfor, železo, hořčík) a jen zanedbatelné množství tuku.
Bulgur si připravovali už starověcí Babyloňané, Chetité a Židé. Ječmenný bulgur se vyrábí ze zrn ječmene, které se nejdříve očistí a předvaří, potom usuší a nakonec naláme na menší kousky. Díky této úpravě má delší trvanlivost a je rychle uvařený.
Složení: předvařená nalámaná PŠENICE
Země původu: Kypr
Nutriční hodnoty
Energetická hodnota 1448kJ/342kcal
Tuky 1,50g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,30g
Sacharidy 66,80g
- z toho cukry 2,00g
Vláknina
Bílkoviny 10,60g
Sůl <0,01g