Mořská sůl jemná | Italská 1000g
Mořská sůl jemná | Italská 1000g
Jemná mořská sůl je vyráběna přírodním odpařováním z křišťálově čisté mořské vody u městečka Margherita di Savoia v italském regionu Puglia (dříve Apulia), které se nachází pod ostruhou „italské boty“. Zdejší téměř nedotčená a nekontaminovaná pobřežní oblast nabízí velmi čistou a díky tomu i vysoce oceňovanou mořskou sůl. Proces jejího získávání kombinuje jak moderní tak i tradiční technologie.
Jemnou sůl doporučujeme na běžné solení jídel.
Mořská sůl není dodatečně jodizovaná, je bohatá na minerály a neobsahuje žádné jiné přidané látky.
Sůl obsahuje 200 mg hořčíku, 30 mg draslíku, 3 mg jódu
Země původu: Itálie
Baleno: Česká republika
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g
Energetická hodnota 0 kJ/0 kcal
Sacharidy 0 g
- z toho cukry 0 g
Tuky 0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 99,2 g
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvek