4 různé druhy mandlí, které jsou vyráběny podle tradiční francouzské receptury. Jádra mandlí jsou nejdříve dražovány do lahodné mléčné čokolády a nakonec obaleny do typické, francouzské cukerné krusty různých barev a chutí. Chuťově připomínají například borůvky, pomeranč nebo citron. Dobrou chuť...
Složení: mléčná čokoláda 50% (cukr, sušené plnotučné MLÉKO (LAKTOZA), kakaová hmota, kakaové máslo, sušená SYROVÁTKA (MLÉKO), emulgátor: SOJOVÝ lecitin, přírodní vanilkové aroma), cukr 30%, MANDLE jádra 20%, zahušťovadlo: arabská guma, barviva: E120, E101, E132, E160a, E171, rostlinný tuk slunečnicový, tapiokový dextrin, glukozový sirup, malinové aroma, borůvkové aroma, citronové aroma, pomerančové aroma.
Alergeny vyznačeny ve složení velkým písmem.
Země původu: Holandsko
Baleno: Česká republika
energetická hodnota: | 2059,3kj /491,9kcal |
tuky: | 23,7g |
z toho nasycené mastné kyseliny: | 8,8g |
sacharidy: | 60,5g |
z toho cukry: | 58,3g |
bílkoviny: | 7,1g |
sůl: | 0,14g |