PICKLES 1 kg
PICKLES 1 kg
Upozornění: Chlazené produkty lze dodat pouze při osobním odběru, nelze poslat přepravní službou.
Czech pickles se vyrábí za pomoci fermentace ( kvašení ) následujících ingrediencí: bílého hlávkového zelí, červené řepy, bílé ředkve Daikon, mrkve, cibule, celeru, špetky čerstvého křenu a soli. Produkt je vyráběn ručně a neobsahuje žádné konzervanty či stabilizátory. Konzervaci pickles zajištuje mléčné kvašení, které vzniká při fermentaci. U produktu Czech pickles stále probíhá mírná fermentace a proto se s přibývajícím časem stává více kyselejším. Díky probíhající fermentaci také nezřídka dochází k nafouknutí plastového obalu výrobku. Ovšem tato skutečnost nijak neovlivňuje zdravotní bezpečnost a jakost pickles. Někteří zákazníci dokonce preferují právě kvůli kyselosti pickles více uleželé. Nízké PH a bakterie mléčného kvašení nedovolují vzniku nežádoucích bakterií a plísní. Znamená to tedy, že by se výrobek dal označit jako trvanlivý. Ovšem zvyšující se kyselost by mohla určité zákazníky odradit a proto je stanoveno datum spotřeby. Doporučená denní dávka je cca 150 g.
Zdravotní přínosy:
Pickles je nízkokalorické, s vysokým obsahem vlákniny a živin. Obsahuje velké množství vitaminů.
Mezi největší výhody patří vysoké množství probiotik ve formě Lactobacillus bakterií.
Mezi hlavní přínosy patří:
- prospěsnost pro trávící systém díky vysokému obsahu probiotik
- udržuje zdravý stav střevní mikroflóry
- snižuje hladinu cholesterolu
- podporuje hubnutí a díky vysokému obsahu vlákniny snižuje pocit hladu
- chrání proti stárnutí díky přítomnosti antioxidantů a vitamínu C
- detoxikace organismu
Složení: bílé hlávkové zelí 43%, červená řepa, bílá ředkev Daikon, CELER, cibule, mrkev, sůl, křen
Neobsahuje žádné konzervanty ani stabilizátory.
Uchovávejte v chladném a suchém místě. Skladujte při teplotě do 5°C .
Alergeny: CELER
Hmotnost: 1kg
Země původu: Česká republika
Výživové údaje na 100g výrobku:
Energetická hodnota: 93,4kJ/22,3 kcal
tuky 0g
sacharidy 3,1g
z toho cukry 1,16g
vláknina 2,5g
sůl 1,5g
Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvek