Zavolejte nám
Nebo nám napište na
TAMARI SAN-J BIO je sójová omáčka s tradiční chutí v bio kvalitě, používá se k dochucování pokrmů.
Tradiční japonský výrobek v biokvalitě, který se podobně jako shoyu používá k dochucování pokrmů. Tamari na rozdíl od Shoyu má výraznější chuť, hustější konzistenci, tmavší barvu a neobsahuje lepek.
Prochází i odlišným výrobním procesem – vzniká při výrobě Misa. Jelikož výtěžnost při výrobě Tamari je mnohem nižší než u Shoyu, odráží se to i ve vyšší ceně. Obsahuje vysoce kvalitní aminokyseliny a mikroorganismy.
Složení
Pitná voda, sójové boby bio, mořská sůl
Nutriční hodnoty |
Energetická hodnota | 280kJ/67kcal |
Tuky | 0g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0 g |
Sacharidy | 4,90g |
z toho cukry | 0,69g |
Bílkoviny | 11,90g |
Sůl | 5,47g |
Země původu Japonsko
dodavatel Natural Jihlava JK s.r.o.