Popis
Hlídací pes
Hladká rýžová mouka se výborně hodí při pečení, kdy obvykle míchá s jinými druhy mouky (kukuřičná či pohanková), je dobrým zahušťovadlem, zvyšuje objem a pojivost směsí. Často se využívá k přípravě sladkých nepečených dezertů.
Rýžová mouka je používaná jako náhrada klasické pšeničné mouky. Těsto z rýžové mouky je pevné, avšak méně pružné.
Příprava a využití: Rýžová mouka je nejčastěji používána na přípravu kaší, omáček, polévek, zeleninových směsí. Je velmi dobrým zahušťovadlem, dá se také použít k přípravě sladkých, ale nepečených dezertů. Mouka zvyšuje objem a pojivost směsí.
Složení: rýžová mouka hladká
Skladování: Mouka rýžová se doporučuje skladovat při teplotě do 25°C a při relativní vlhkosti vzduchu do 75%.
Hmotnost balení: 500g
Aktuální cena produktu je30Kč
s dph