Maliny jsou vynikající, jemné, křupavé a voňavé. Celé plody malin, které byly po sběru ošetřeny lyofilizací neboli mrazem. Ovoce sušené hlubokým mrazem za velmi nízkého tlaku si zachovává maximum vitamínů, minerálů a dalších nutričních látek, navíc chutná a voní jako čerstvé plody, takže si požitek z malin provoněných letním sluncem můžete dopřávat po celý rok.
Možnosti použití...
Co je lyofilizované ovoce?
Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.
Země původu: Itálie
Baleno: Česká republika
VÝŽIVOVÉ ÚDAJE NA 100 g
Energetická hodnota 1300 kJ / 310 kcal
Tuky 2,0 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 0,1 g
Sacharidy 34,0 g
- z toho cukry 34,0 g
Bílkoviny 9,0 g
Sůl 0,0 g