Koriandr
Nejprodávanější
-11%

Kód: i413_22-Z15845
Koriandr mletý 100g
Skladem
47 Kč
42 Kč
> Koriandr je charakteristický hlavně pro arabskou a asijskou kuchyni, kde se hodně používá v čerstvé podobě, neboť v Asii mají koriandru jako u nás třeba petržele. S koriandrem jste se jednoznačně setkali ve směsích na přípravu kari, popřípadě v nejrůznějších kari pastách, v nichž oproti ostatním přísadám svou výraznou chutí a vůní j
-10%

Kód: i413_22-Z15855
Koriandr semínka 100g
Skladem
50 Kč
45 Kč
> Koriandr je koření se silnou ořechovou vůní a nasládlou pikantní chuí. Kuličky vcelku se můžou opražit a tvoří hlavní složku kari. Chcete-li zachovat svěžest a chuť, skladujte toto koření ve vzduchotěsné nádobě, na chladném a suchém místě.Koriandr bývá často součástí kari a jeho využití je široké - k masům, do omáček, grilovacích sm

Kód: 08-75063
Martinská husa 30g
Objednáno
16 Kč
Koriandr je zapomenuté koření s příjemnou kořennou chutí a vůní.

Kód: 08-74008B
Koriandr mletý 35g
Skladem
12 Kč
Koriandr je zapomenuté koření s příjemnou kořennou chutí a vůní

Kód: 08-74007B
Koriandr celý 20g
Skladem
10 Kč
Koriandr je zapomenuté koření s příjemnou kořennou chutí a vůní.
-10%

Kód: i413_22-Z06407
Bio Koriandr mletý 45g
Skladem
51 Kč
46 Kč
Že neznáte chuť tohoto koření s typickým kořeněno-dřevitým aroma? Nezoufejte, v indické kuchyni je inspirace pro použití tohoto koření více než dost. Žádná indická domácnost by se totiž bez něj neobešla. Je nezbytnou součástí kořenících směsí jako je kari či garam masala, ale třeba i našeho perníkového koření. Výtečně se tedy hodí d
-11%

Kód: i413_22-Z02158
Bio Koriandr mletý 40g
Skladem
64 Kč
57 Kč
Koriandr – „co mají perník a curry společného“. Někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Přesto předtím, než se člověk stane nebo nestane fanouškem, měl by bezpodmínečně ochutnat jeho semínka (botanicky správně: plody) a lístky, neboť ty se na patře rozvíjí naprosto rozdílně. Listy mají svěží, organicky-mýdlovou chuť a výbo
-11%

Kód: i413_22-Z01885
Bio Koriandr 35g
Skladem
64 Kč
57 Kč
Někteří ho milují, jiní se s jeho chutí neztotožní. Přesto předtím, než se člověk stane nebo nestane jeho fanouškem, měl by bezpodmínečně ochutnat jeho semínka (botanicky správně: plody) a lístky, neboť ty se na patře rozvíjí naprosto rozdílně. Listy mají svěží, organicky-mýdlovou chuť a výborně se hodí do thajského curry, vietnamskéh