Skořice
Nejprodávanější

Kód: 01-1612-0500
Cejlonská skořice mletá BIO 500g
Skladem
259 Kč
Cejlonská skořice z Madagaskaru, mletá
TIP VITA

Kód: 01-1612-0250
Cejlonská skořice mletá BIO 250g
Objednáno
149 Kč
Cejlonská skořice z Madagaskaru, mletá
TIP VITA

Kód: 01-1612-0100.02
Cejlonská skořice mletá BIO 100g
Skladem
69 Kč
Cejlonská skořice z Madagaskaru, mletá
-12%

Kód: i413_22-Z11879
Bio skořice mletá Cassia 30g
Skladem
43 Kč
38 Kč
Skořice je sušená kůra tropického stromu skořicovníku (Cinnamomum verum). Toto lehce nasládlé a lahodně voňavé koření se používá nejen k přípravě svařeného vína a do sladkého pečiva, ale také se výborně hodí pro speciality asijské a arabské kuchyně. Složení: 100 % skořice mletá Cassia BIO.Obsah: 30g
-10%

Kód: i413_22-Z09001
Bio skořice pravá 100g
Skladem
168 Kč
151 Kč
Skořice Naturalis je PRAVÁ verze té skořice, kterou jistě dobře znáte. Skořice Pravá Naturalis vyniká mnohem výraznější chutí a intenzivnějším aroma než její bráška a je pouze BIO kvalitě. Výborně se hodí na pečení, do kaší či do smoothies. Vyzkoušejte domácí čokoládu se skořicí či jablečný závis v županu, jak jinak, než s pravou skoř
-11%

Kód: i413_22-Z07796
Bio cejlonská skořice 60g prášek
Skladem
98 Kč
87 Kč
Pravá skořice cejlonská pochází z vnitřní kůry věčně zeleného stromu skořicovníku cejlonského. Má nezaměnitelné a výjimečně sladké aroma. Používá se na dochucení obilných kaší, sladkých a ovocných jídel. Pravé aroma skořice je vhodné pro přípravu horkých nápojů (čaje, svařené víno či káva). V kosmetice se používá také na proticeluliti
-10%

Kód: i413_22-Z06413
Bio Skořice mletá 45g
Skladem
51 Kč
46 Kč
Vůně jablečného závinu se skořicí nebo teplé krupičné kaše, to jsou určitě vzpomínky, ke kterým se rádi vracíme. Skořice a sladké pokrmy se spolu neodmyslitelně pojí, a tak není divu, že se toto koření objevuje v rozličných sladkých kaších nebo jablečných dezertech. Skořice se nicméně hodí také do pikantních pokrmů, a proto ji lze ča
-10%

Kód: i413_22-Z01893
Bio Skořice celá (druh Cejlon) 18g
Skladem
69 Kč
62 Kč
Klasika do svařeného vína a punče. Skořice je usušená vnitřní kůra skořicovníku a báječné koření, které obzvláště zjemní sladké dobroty a ještě znásobí příjemnou předvánoční atmosféru. V orientální, africké a indické kuchyni se skořicí koření maso a ryby, ale musí se dbát na opatrné dávkování. Skořicí můžete dochutit také domácí likér