VLOČKY
Nejprodávanější
-11%

Kód: i413_22-Z14813
Lehké & Křehké vločky 425g
Skladem
37 Kč
33 Kč
> Lehké a křehké vločky je unikátní směs speciálních vloček, které jsme upravili tak, aby byly mimořádně lehké a křehké. Obsahují 4 druhy celozrnných vloček: ovesné, ječné, žitné, pšeničné, a tak pomáhají rozšířit spektrum přijímaných zdraví prospěšných látek. Jsou s vysokým obsahem vlákniny a díky vysokému obsahu betaglukanů pomáhají
-10%

Kód: i413_22-Z08438
Bio Vločky pohankové 250g
Skladem
63 Kč
57 Kč
Pohankové vločky jsou vhodné na přípravu polévek, kaší, müsli či karbenátků. Složení: pohankové vločky bioObsah: 250g Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy sezamu. Obsah lepku max. 20 mg/kg. Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 75%.
-10%

Kód: i413_22-Z08441
Bio Vločky žitné 250g
Skladem
21 Kč
19 Kč
Žitné vločky s pšenicí a ječmenem patří mezi nejrozšířenější obiloviny našeho pásma. Žitné vločky jsou vhodné na přípravu polévek, kaší, müsli či karbenátků.Složení: žitné vločky bioObsah: 250g
-10%

Kód: i413_22-Z08439
Bio Vločky rýžové 200g
Skladem
48 Kč
43 Kč
Rýžové vločky jsou vynikající pro přípravu kaše (např. pro malé děti), do pomazánek či polévek. Složení: rýžové vločky bioObsah: 200gZemě původu: Itálie Alergeny: Výrobek může obsahovat stopy sezamu. Obsah lepku max. 20 mg/kg. Skladování: Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu do 75%.

Kód: 05-00170.01
Vločky žitné BIO-Natural 300g
Skladem
19 Kč
Složení ŽITNÉ vločky BIO Nutriční hodnoty Energetická hodnota 1385kJ/331kcal Tuky 2,00g z toho nasycené mastné kyseliny 0,10g Sacharidy 61,00g z toho cukry 2,00g Vláknina Bílkoviny 10,00g Sůl <0,01g

Kód: 05-00167.02
Vločky jáhelné BIO - Natural 300g
Skladem
29 Kč
Jáhlové vločky lze použít ve studené i teplé kuchyni, jsou ideální k přípravě domácího müsli, do mléka, jogurtu, na přípravu kaší, lívanců, palačinek, do polévky……. Nutriční hodnoty Energetická hodnota 1493kJ/357kcal Tuky 3,90g z toho nasycené mastné kyseliny 0,80g Sacharidy 68,80g z toho cukry 1,60g

Kód: 05-00151.01
Vločky ovesné JEMNÉ s klíčky Anglie - Natural 500 g
Skladem
22 Kč
Vločky ovesné JEMNÉ s klíčky

Kód: 05-00166.02
Vločky špaldové BIO - Natural 250g
Skladem
29 Kč
Popis Špaldové vločky mají jemnou oříškovou chuť, výborně si rozumí s medem, ale neztratí se ani ve slaných jídlech. Jsou skvělé na zahuštění polévek či zeleninových karbanátků. Jsou skvělé jako základ ranní kaše nebo domácího müsli. Složení vločky ŠPALDOVÉ BIO Nutriční hodnoty Energetická hodnota 1501kJ/358kcal Tuky
-10%

Kód: i413_22-Z12399
Speciál ovesné vločky bez lepku 500g
Skladem
59 Kč
53 Kč
Ovesné vločky SPECIÁL bez lepku jsou zajímavou alternativou v bezlepkové dietě, protože obsahují zdraví prospěšné složky - esenciální aminokyseliny, nenasycené mastné kyseliny, vlákninu, rozpustnou vlákninu - betaglukany, minerály, polyfenoly. Složení: ovesné vločky Obsah: 500gVyrobeno v: České republice
-12%

Kód: i413_22-Z12220
Bio Žitné vločky 250g
Skladem
42 Kč
37 Kč
Hledáte bohatý zdroj vlákniny? Potom vám nesmí uniknout žitné vločky, nejlépe v BIO kvalitě, ve které je pro nás vyrábí ekologické zemědělství. Allnature Žitné vločky můžete míchat s müsli, jogurtem, sušeným ovocem a dalšími přísadami, jak jen vám fantazie dovolí. V kuchyni najdou využití i ve spoustě receptů, například jako zavářka d
-10%

Kód: i413_22-Z12218
Bio Pohankové vločky 250g
Skladem
81 Kč
73 Kč
Pohanka k nám doputovala už ve 12. století z Asie. Největší oblibě se ale těší až nyní, z důvodu svých mnoha benefitů, mezi kterými je především fakt, že neobsahuje lepek. Pohankové vločky mají vysokou nutriční hodnotu a jsou zdrojem minerálních látek. Skvěle se s nimi pracuje v mnoha receptech. Už jste vyzkoušeli například pohankové
-10%

Kód: i413_22-Z12064
Bio Jáhlové vločky 200g
Skladem
60 Kč
54 Kč
Allnature jáhlové vločky BIO jsou přirozeně bezlepkové a lehce stravitelné. Jou vyráběny loupáním prosa, přičemž zůstanou žluté kuličky o průměru cca 1 mm, které se vylisují do vloček. Jáhlové vločky BIO jsou ideální volbou při přípravě kaší slaných i sladkých, zahušťování omáček a polévek nebo jako náhrada mouky při pečení chleba a j