Miso
Nejprodávanější
-10%

Kód: i413_22-Z16970
Miso polévka zelná 350g
Skladem
173 Kč
155 Kč
> Polévkový základ a dochucovadlo z hrachového BIO misa a kvašeného zelí.Použití:- rozmíchané v nevroucí vodě k jídlu či pití- polévkový základ pro zeleninový či masový vývar, s nudlemi, rýží, sýrem apod.- k dochucování všech druhů polévek místo bujónu- ke zpestření zeleninových či těstovinových salátů, míchaných vajíček, pomazánek,
-11%

Kód: i413_22-Z16968
Miso polévka s řasami 350g
Skladem
200 Kč
179 Kč
> Polévkový základ a dochucovadlo ze sójového BIO misa a mořských řas.Použití:- rozmíchané v nevroucí vodě k jídlu či pití- polévkový základ pro zeleninový či masový vývar, s nudlemi, rýží, sýrem apod.- k dochucování všech druhů polévek místo bujónu- ke zpestření zeleninových či těstovinových salátů, míchaných vajíček, pomazánek, na

Kód: 05-03051.01
Miso bílé sladké - Natural 200g
Skladem
59 Kč
Popis Miso je pasta ze SÓJI, používaná v japonské kuchyni jako ochucovadlo. Světlé shiromiso (rýžové bílé miso) – je jemné a krémové, nejméně slané, vyrábí se ze sóji a bílé rýže. Výborné do kaší, sladkých zelenin, sladších polévek, zálivek, nishime, omáček aj. Složení rýže (42%), voda, SÓJOVÉ boby (21%), mořská sůl Nutriční hodno
-10%

Kód: i413_22-Z12022
Miso Natto 300g
Skladem
201 Kč
180 Kč
Vyrobeno přírodní fermentací. Delikátní chuť je dána složením. Použití do zeleninové polévky.Složení: soja, ječmenný slad, zázvor, kombu, mořská sůlObsah: 300gDovoz: Japonsko
-10%

Kód: i413_22-Z01905
Bio Miso ječmenné 300 g
Skladem
201 Kč
180 Kč
Ječmenné miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji, rýže nebo obilí, známá pro svou charakteristickou sytou chuť a tmavou barvu. Miso neodmyslitelně patří k japonské kuchyni. Miso obsahuje řadu minerálů, vitaminů a celkově povzbuzuje organizmus. Vhodné pro vegany a vegetariány. Návod k přípravě: Používejte do polévek, omáček, zálivek
-10%

Kód: i413_22-Z01906
Bio Miso rýžové 300 g
Skladem
201 Kč
180 Kč
Miso rýžové - tato fermentovaná vyzrálá pasta ze sóji a rýže je vhodná do polévek či omáček. Toto charakteristické koření tvoří základ japonské kuchyně již řadu let. Jemně slané koření Miso je velmi výživné, obsahuje enzymy, vitamíny, bílkoviny a stopové prvky. Obdobný masovému výtažku vhodný jak do polévek, těstovin, marinád tak omáč