+420 603 313 957  9:00 - 17:00
Čeština
Hledej
Košík
je prázdný
Menu

Želírovací cukr bez cukru 230 g

Vaření nebylo nikdy snadnější!... více
Běžná cena: 199  (-0%)
173.04 Kč bez DPH
Objednáno
199 Kč
ks
Popis a parametry
Diskuse

Želírovací cukr bez cukru 230 g

Díky praktickému balení o velikosti 230 g se 1 kg ovoce rychle přemění na lahodné ovoce.

Nejlepší ovoce z přírody zahušťujte velmi jednoduše. Používejte své oblíbené ovoce a vyrábějte ty nejjemnější džemy a marmelády, bez přidaného cukru.

 

Balení:                opakovaně uzavíratelný hliníkový sáček
Složení:              E968 (Erythritol) a E960 (Steviol-glykosidy), pektin, okyselující látky, kyselina citronová, citrát vápenatý.
Skladování:        Skladujte při pokojové teplotě, v čistém a suchém prostředí, mimo přímé sluneční světlo.
Země původu:    Čína
Baleno:              Německo

Návod k použití: Želírovací cukr 2:1 se používá stejně jako klasický želírovací cukr 2:1.
Nalijte želé do nádoby s připraveným ovocem a přiveďte k varu, dokud se nevytvoří vrstva pěny.

Za stálého míchání přivedeme k varu a vaříme cca 3–5 minut.
Odebereme případnou pěnu a horkou marmeládu opatrně nalijeme do skleniček, zavíčkujeme, otočíme na cca 5 minut dnem vzhůru.
Při plnění pak nechejte nádobu na sporáku s malým plamenem.

- vhodný pro středně sladké ovoce
- sáček vystačí na 1 kg ovoce
- přidejte jen ovoce a podle chuti kyselinu citrónovou nebo CUKRIN

Průměrné nutriční hodnoty ve 100g
Energie   16kcal / 61kJ
Bílkoviny   0,10 g
Tuky   0,10 g
Sacharidy    98,80 g
  - z toho cukry 0,02 g
  - polyoly 98,50 g
Sůl   0,12g

Tato položka nebyla doposud diskutována. Pokud chcete být první, klikněte na tlačítko Přidat příspěvek

Želírovací cukr bez cukru 230 g

Zadejte prosím své jméno
Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
' '
Opište kód z obrázku tak, jak jej vidíte
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek
Naposledy navštívené
Čeština
cz
Slovak
sk